9700 Szombathely

Mérleg u. 1.

Email

Központi telefon

+36 94 312 887

Technológiai fejlesztés megvalósítása a Perint kft. szombathelyi telephelyén

2021.11.23. | Fejlesztés, Sajtóközlemény

Európai Uniós forrás segítségével technológiai fejlesztésre került sor a PERINT Diszkont Kereskedelmi Kft. szombathelyi telephelyén, a GINOP-1.2.8-20-2020-03687 pályázat keretén belül. A Mikro-, kis és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című pályázati kiírására benyújtott projekt 9,78 millió Forint támogatásban részesült.

A kedvezményezett neve: PERINT Diszkont Kereskedelmi Kft.

A projekt címe: Technológiai fejlesztés megvalósítása

Megvalósítás helyszíne: 9700 Szombathely, Mérleg utca 1.

A beruházás megvalósításának ideje: 2021.02.08-2021.06.25.

Beruházás összköltsége: 13.967.300 Ft.

Elnyert, szerződött támogatás összege: 9.777.110. Ft.

Támogatás mértéke: 70 %

Beruházás rövid bemutatása:

A fejlesztés célja a vállalkozás eszközparkjának bővítése, valamint egy ingatlanfelújítás volt abból a célból, hogy a vállalkozás kapacitásbővítést hajthasson végre a termelékenységjavítás és az árbevétel növekedése érdekében.

A projekt keretében eszközbeszerzés és a megvalósítási helyen lévő épület tetőszerkezetének szigetelése valósult meg.

A projekt keretében az alábbi eszközök beszerzésére került sor:

  • CATERPILLAR GP15N típusú targonca (2 db)

A vállalkozás a napi fogyótermékek körén kívül szerette volna kihasználni a piaci pozícióját és széles ügyfélkörét az agyagjellegű termékek piacán. Ilyen termékek a húsvéti, karácsonyi ajándékok, céges csomagok, nyári idényjellegű áruk, melyekből egy időben sokat kell beszerezni, mivel a kereslet is koncentráltan, rövid idő alatt jelentkezik, azonban a cég másik, napi ellátó lábát nem veszélyeztetheti sem a raktár, sem pedig a targonca.

A fentiek alapján a vállalkozás ezért döntött a targoncák beszerzése mellet, mely egyértelműen segítette a vállalkozás tevékenységi körének bővítését. A targoncák kiváló segítséget nyújtanak a raktáron, eladótéren belüli anyagmozgatásban, áruk feltöltésében, cseréjében.

A lapostető hő és vízszigetelését egy már bevált, korszerű technológiával, ún. szórt poliuretán hab szigeteléssel oldottuk meg. Ezt a fajta módszer sikerrel alkalmaztuk már, ezért választottuk ismét, mivel gyors, nem igényel nagy beavatkozást és statikailag sem terheli meg a tetőt.

A régi szigetelőréteget nem kellett eltávolítani, így rövid idő alatt elvégezhető volt a munka.

Megújult a honlapunk!

Megújult a honlapunk!

Napokon belül teljesen megújúl a honlapunk. Most még nem minden funkció működik, de már csak pár nap és elstartolunk. Addig is keressenek bizalommal elérhetőségeinken!